så jävla besviken

Jag lyssnar på Christer, ett program som sänds på P3, vart jag än går. Programmet körs live och bygger på att lyssnare ska ringa in och dela med sig av minnen och onödigt vetande, beroende på vilken dag det är. Senast idag gick jag och skrattade för mig själv åt Christer och Morgon, de två som står för "Christer i P3". De tipsar ofta om att man ska klicka sig in på deras hemsida och kolla på bilder dem lägger upp. Men eftersom jag har fått en egen bild av dem så hindrar jag mig själv gång på gång för att göra det.
Idag går jag in på P3:s hemsida för att leta upp ett program som handlar om en helt annan sak då det dyker upp ett stort leende ansikte mitt på hemsidan. Detta ansikte tillhör självklart Christer... I ett rasande tillstånd klickar jag mig vidare för att få se Morgan också, nu när min egen bild ändå var förstörd.



Här är dem, hoppas det förstörde någon annans dag också!

blåscheyen


 


GRÄJSI

Sitter och kollar på världens bästa serie, Greys Anatomy ni vet.
Ska upp halv nio i morgon för att åka till IKEA för att handla en spegel och sånt där annat ni vet.
Så nu ska jag njuta av Greysi och min pojkvän, tjyss.

Vad är grejen med att killar juckar mot va...

img_1081 (MMS)

Vad är grejen med att killar juckar mot varandra på fyllan?! Så moget att man är stolt...


fan tare

Fan ta att ta studenten, fan ta att vara arton.
Skit tråkig stadie i livet ska ni veta, fyll aldrig arton, gå aldrig ut skolan.

Im back!

Im back!


Sitter här och väntar på flygen som skulle...

img_0543 (MMS)

Sitter här och väntar på flygen som skulle gått 07.55 men är en timme försenad. Har ätit en frukost som kostade skjortan, trodde det var ett skämt först. Eftersom jag har fått mer tid att tänka så har jag blivit riktigt nervös och dem retas genom att ropa ut nya tider gång på gång. Trodde inte det kunde vara så helvetes jobbigt att vänta.


Simon Töntqvist på Arlanda sitter och kate...

img_0535 (MMS)

Simon Töntqvist på Arlanda sitter och kategoriserar sina utgifter inför London.  Simon: "Men vad ska man ha då? Mat, turism och nöje?" Emelie: "Men vad står nöje för då?" Simon: "Dricka öl!" ......


livrädd

Stod tidigare och väntade på den försenade bussen, som jag skrev här nedan, då jag vänder mig om, hickar till och stirrar rakt på mig själv... Min egen lookalike! Hon råkar vara en fyrtioårig asiat. Där har ni mig om tjugo år.


dagen



Klockan två började min geografilektion, klockan fem slutade den. Bilden till vänster har jag alltså tagit på lekionstid för att visa hur intresserad jag var.
Till min stora förvåning så avslutade min lärare lektionen femtio minuter tidigare och jag sprang för att hinna med bussen, skulle få vänta en kvart men väntade i trettiofem på grund av snön. Sen fick jag besked om att bussen inte skulle gå förbi min station, så jag fick kliva av och vandra.
Men nu får man blicka framåt och tänka på att jag och Simon snart sitter på planet till London, har inte fått in det ännu, hihiihi.

Lunch i centerum




Mami bjöd mig på focaccia i centrum, mycket gott, tack!

snökaosflemingsberg




Hade det mysigt i väntan på tåget.

Sitter och njuter på jobbet då Håkan Hells...

Sitter och njuter på jobbet då Håkan Hellström plötsligt spelas i radion? Förstår mig inte på honom alls. Är han älskad för rösten han inte har, eller vatts öpp liksom?


Ångrade mig bittert när jag väl kom ut i kylan med dessa:

 


empelie

 


...

Läste tidningen tidigare idag och fick syn på rubriken "Överfölls i taxin – ersätts med biobiljetter"... precis som det står. En kvinna utsätts för ett våldtäcktsförsök i taxin hon åker med och ersätts med fyra biobiljetter från taxibolaget? Behöver jag säga mer än detta?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8079126.ab

skärp sig!

Nu får man ju kamma till sig och börja övningsköra känner jag, arton år och allt vad man är!

buhu

Klockan åtta på en lördag sitter jag uppe för att snart gå till jobbet.
Fick lite av chock när jag kom på att det bara är fyra dagar till jag och Simon åker till London. Jag som är så dålig på engelska och Simon som älskar att retas... kommer gråta varje kväll på mitt hotellrum! Har fått en liten släng av flygrädsla också, har bara flugit en gång och det var med klassen, det vara bara följa störmmen. Nu har jag ingen aning om hur jag ska göra, dags att få lite paniiik.

Förra veckan

Här kommer lite bilder från förra veckan eftersom jag hade lite problem med blogg.se då jag skulle ladda över de i söndags.














Bilden på Uppsala domlyrka är lite mörk då jag inte upptäckte att blixten var på, blev arg och slutade fota.. fotoelev som jag är. Pizzan på bilden bredvid är förövrigt den godaste jag ätit i hela mitt liv! Jalla i Uppsala centrum - värt att åka till Uppsala bara för den!

(y)

För övrigt var det en bra dag igår! Det började med att jag träffade Izabelle, handlade lite godis och bänkade oss i soffan framför Hot chick. Sen bar det av mot mormor och morfar för att äta middag, fläskpankaka med jordgubbssylt. Vidare till Heron där jag tjockade godis framför Due Date, som jag verkligen rekommenderar att se!


i-landproblem så det står mig upp i halsen!

Jag var, tillsammans med min mamma och syster, på bio på Heron city igår.
Först går alla filmer runt klockan nio, och när man sett klart filmen går bussen en gång i timmen. Dessutom går de väldigt obekväma tider - antingen har du just missat den, eller så måste du vänta i femtio minuter. Varför sätter man då inte in fler bussar då man vet hur mycket folk som vistas på Heron vissa tider? Helt inkompetent.

Vänj dig vid i-landsproblem, det är det jag är bäst på.

i-landsproblem nummer ett

Något som slår mig vid varje måltid - alltså tre gånger om dagen (minst, hehe) - är att jag behöver fylla på glaset minst tre gånger medan jag äter. Föreställ dig då när lilla jag äter ute då en läsk kostar tjugo spänn och man inte är villig att betala det för ett glas cola.. Som ett barn börjar jag dricka i väntan på mat och när maten är uppäten är glaset uppdrucket för länge sen och jag får börja tigga av dem jag äter med. Detta försätter mig i en både torr och pinsam situation. Vad ska man ta sig till...?

lovdag tisdag

Sitter och har gjort mig en smoothie och kollar på Greys anatomy, som råkar vara världens bästa serie. Ska in till staden med min kära mamma som ska handla en jacka och lite vit akvarell, sen blir det måla av på masterpice och städa mitt lilla rum, ser ut som stryk.



mitt mazterpis

Skaffade mig en målarduk och en knippe akvarellfärg tidigare idag.
Är nu i full färd med ett masterpice!

RSS 2.0